CTC EcoAir 600M Luft-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58840
Lager
Ikke tillat kjøp

Luft-til-vann-varmepumpe CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M, en serie turtallsstyrte luft-/vannvarmepumper med effekt på 2,5–22 kW som automatisk tilpasser seg effektbehovet i huset. Modell: 610M, 614M, 622M.

Effektiv turtallsstyrt luft-/vannvarmepumpe

CTC EcoAir 600M er en serie meget effektive turtallsstyrte luft-/vannvarmepumper som automatisk tilpasser seg effektbehovet i huset, eiendommen eller mindre industribygg. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

CTC EcoAir 600M er optimalisert for å på best mulig måte ta vare på den miljøvennlige energien som er i luften. Den overfører luftens energi til varme og varmt vann, og den trenger ikke borehull eller sløyfer i bakken. CTC EcoAir 600M har automatisk avfrosting som gir mer varme, mer effekt og lenger levetid. CTC EcoAir 600M er naturligvis utstyrt med en kondensvannsamler med innebygd varmer som standard.

CTC EcoAir 600M bør alltid installeres med en av våre inne- eller styremoduler for best mulig effekt. Vi anbefaler CTC EcoZenith i360 for styring og varmtvann. For å gjøre det enkelt å justere varme og varmtvann, har alle innendørsmodulene våre en fargeberøringsskjerm. Innendørsmodulen CTC EcoZenith i360 er utstyrt med en høyeffektiv varmtvannsbereder som produserer over 300 liter varmt vann. Hvis du har ekstra stort varmtvannsbehov, kan du koble CTC EcoAir 622M sammen med alt-i-ett-tanken CTC EcoZenith i555 Pro. Den har en varmtvannskapasitet på over 600 liter.

Hvis du vil koble CTC EcoAir 600M til eksisterende anlegg, kompletterer du med styringsmodulen CTC EcoLogic. Et unikt styresystem som overvåker og styrer CTCs varmepumper, tilskuddsvarme, buffertank, basseng, frikjøling med mer i inntil fire ulike varmesystemer. Hvis energibehovet er ekstra stort, kan inntil ti varmepumper samkjøres.

Oppgitte Ecodesigndata (skala A+++ til G) gjelder sammen med innemodul.

Fordeler med luft-til-vann-varmepumpen CTC EcoAir 600M:

  • Den beste energiklassen: A+++
  • Ekstremt lavt lydnivå
  • Gir inntil 80% lavere oppvarmingskostnader
  • Høyeste årsvinkelgrad: 4,9 i SCOP
  • Kondensvannsamler med innebygd varmer
  • Gir varme ned til -22 °C og produserer vann med temperaturer opp til 65 °C
  • Turtallstyrt kompressor
  • Styres via mobiltelefonen med myUplink

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*