CTC EcoHeat 400 Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CTC58661
Lager
Ikke tillat kjøp

Væske-til-vann-varmepumpe CTC EcoHeat 400

Den stillegående og effektive bergvarmepumpen med berøringsskjerm og Energyflex. Med en effekt på 6–12 kW passer den perfekt til villaens varmebehov.

Sstillegående og effektiv bergvarmepumpe med berøringsskjerm og Energyflex

CTC EcoHeat 400 passer til ulike varmesystemer: ettrørs- og torørssystemer for radiatorer og konvektorer, samt for gulvvarme. Med tilbehøret Ekstra shuntgruppe eller Shuntgruppe 2 kan du styre separate varmesystemer.

CTC EcoHeat 400 har den høyeste virkegraden takket være en utviklet kuldemediumkrets med elektronisk ekspansjonsventil og en effektiv kompressor. Kompressor og kjølekomponenter er innkapslet i en separat, lydisolert enhet. Det gir unormalt lavt støynivå og gjør den til den mest stillegående bergvarmepumpen vi har utviklet.

Med CTC EcoHeat 400 får du garantert legionellafritt varmtvann. Vår unike løsning produserer nemlig varmtvann etter hvert som det brukes.

Nå kan du også få kjøling om sommeren. Kompletter med CTC Comfort som bruker borehullets lave temperatur for å gi deg behagelig avkjøling.

I CTC EcoHeat 400 har vi valgt en teknologi som gir betydelig jevnere varme. Radiatorer og gulvvarme får alltid riktig temperatur takket være shuntautomatikken. Siden temperaturen er konstant, slipper du ekspansjonslyder som gir forstyrrende klikkelyder i gulv og rør.

Med EnergyFlex får du friheten til å komplettere med andre energikilder. Takket være våre to smarte tilkoblinger kan du komplettere med solvarme eller la en vannmantlet vedovn bidra med varme. Du kan også koble til et basseng slik at dere kan nyte varmen også om sommeren.

CTC EcoHeat 400 har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem, kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er den forberedt for Smartgrid, noe som betyr at den er forberedt fremtidens strømnett.

Fordeler med væske-til-vann-varmepumpen CTC EcoHeat 400:

  • Energyflex gir fleksibelt for tilkobling av andre varmekilder
  • Gir inntil 80% lavere oppvarmingskostnader
  • Lavt lydnivå
  • Høyeste årsvirkegrad: 4,3 i SCOP (kaldt klima 35 ?)
  • Oppfyller BBR-reglene
  • Frikjøling om sommeren
  • Beræringsskjerm med farger
  • Styres via mobiltelefon med myUplink

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Dokumenter

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*