CTC EcoPart 600M Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CTC58860
Lager
Bestillingsvare

Væske-til-vann-varmepumpe CTC EcoPart 600M

Turtallsstyrte og kompakte varmepumper for berg-, sjø- eller jordvarme. 2,5–16 kW, modell 12 og 16. CTC EcoPart 600M tilpasser seg automatisk etter husets effektbehov gjennom året. Ved stort effektbehov øker effekten, og ved lavere behov kjører kompressoren saktere, og effekten reduseres. Derfor får du alltid maksimal besparelse.

Turtallsstyrt og kompakt varmepumpe for berg-, sjø- eller jordvarme

CTC EcoPart 600M er en kompakt varmepumpe med samme ytelse som CTC GSi 12 og 16, men uten styring og varmtvannsbereder. CTC EcoPart 600M er tilgjengelig i to modeller, slik at den skal passe de fleste eiendommer: 612M med et effektområde på 2,5–12 kW, og 616M på 4–16 kW.

CTC EcoPart er fleksibel og kan kobles til eksisterende eller nytt anlegg. Hvis du har en gammel varmepumpe som skal byttes ut, er det ikke noe problem, siden produktet tilpasser seg automatisk etter det eksisterende borehullet. Berg-, jord- eller sjøvarme brukes som varmekilde. Kuldebærersystemet kan enkelt kobles til på varmepumpens høyre side, venstre side, overside eller på baksiden.

Hvis det er lavt under taket og en normal varmepumpe blir for høy, eller hvis du har ekstra stort varme- og varmtvannsbehov, kan du installere en til tre CTC EcoPart 600M sammen med innendørsmodulen CTC EcoZenith i550 Pro for å få den perfekte løsningen. Da får du et komplett varmepumpeanlegg med styring og varmtvannsberedning med en kapasitet på mer enn 600 liter 40 °C varmt vann, som i tillegg kan bygges ut med både basseng og sol.

Hvis du vil koble CTC EcoPart 600M til eksisterende anlegg, kompletterer du med styremodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Hvis energibehovet er ekstra stort, kan da inntil ti varmepumper samkjøres.

Fordeler med væske-til-vann-varmepumpen CTC EcoPart 600M:

  • Høyeste energiklasse: A+++
  • Kompakt, svært effektiv og turtallstyrt
  • Inntil ti varmepumper kan samkjøres
  • Tilgjengelig i to størrelser: 12-16 kW
  • Perfekt på steder med lav takhøyde
  • 65 °C turledningstemperatur
  • Fleksibel tilkobling, kuldebesværsystemet kan enkelt tilkobles til på varmepumpens høyre side, venstre side, overside eller på baksiden

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*