CTC EcoPart i600M Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CT58860
Lager
Ikke tillat kjøp

Væske-til-vann-varmepumpe CTC EcoPart i600M

En elegant, smart og kompakt serie med turtallsstyrte bergvarmepumper med adaptiv varmtvannsproduksjon. CTC EcoPart i600M er en serie kompakte turtallsstyrte bergvarmepumper uten varmvannstank, men med innebygd styring. Hvis det er lavt under taket, er det perfekt å montere en CTC EcoPart i600M sammen med en separat varmtvannstank.

Varmepumpen passer både til eneboliger og større eiendommer

CTC EcoPart i600M passer både til eneboliger og litt større eiendommer, siden den turtallsstyrte kompressoren tilpasser seg automatisk etter husets effektbehov. Varmepumpen sørger for at du får perfekt inneklima og lavt energiforbruk gjennom hele året. I løpet av ett år gir CTC EcoPart i600M mer enn fem ganger så mye energi som den forbruker, takket være en årsvarmefaktor (SCOP) på 5,5.

CTC EcoPart i600M er tilgjengelig i tre størrelser, slik at den skal passe de fleste eiendommer: 608M med effektområde på 2–8 kW, 612M på 2–12 kW og 616M på 4–16 kW.

CTC EcoPart i600M kan som standard styre én ekstern varmepumpe og to varmekretser. Ved ekstra stort behov kan CTC EcoPart i600M bygges om for å styre opptil ni varmepumper i fire varmekretser.

CTC EcoPart i600M er utstyrt med en integrert berøringsskjerm, slik at du enkelt finner alle funksjoner. Og du kan både sveipe og skrolle, akkurat som på smarttelefonen. I tillegg kan du enkelt speile skjermen på nettbrettet, telefonen og lignende. Berøringsskjermen med farger har tydelige symboler med tekst på valgfritt språk, slik at det blir enkelt å justere varme og varmtvann eller vise informasjon om driften. Den innebygde automatikken er klimastyrt og tar hensyn til både inne- og utetemperaturen.

Fordeler med væske-til-vann-varmepumpen CTC EcoPArt i600M:

  • Kan styre opptil 9 andre varmepumper
  • Turtallstyrt prosessor som tilapsser seg etter behov
  • Separat behovstilpasset varmtvannsproduksjon
  • Praktiske mål for enkel installasjon
  • Perfekt ved utskifting med automatisk borehulltilpasning

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*