CTC GSi 600 Væske-til-vann-varmepumpe

Varenr.
CTC58930
Lager
På forespørsel

Væske-til-vann-varmepumpe CTC GSi 600

En ny elegant, smart og økonomisk serie turtallstyrte varmepumper for berg-, sjø-, eller jordvarme. CTC GSi 600-serien har et nytt design, nytt display og en eksklusiv finish! Dette betyr at varmepumpen, i tillegg til å være enda bedre, gir en stor besparelse og blir en fin del av interiøret.

En smart og økonomisk turtallstyrt varmepumpe for berg-, sjø-, eller jordvarme

CTC GSi 600 har en helt ny integrert berøringsskjerm med et oppdatert grensesnitt der du enkelt kan få tilgang til alle funksjoner og kan både sveipe og skrolle, akkurat som på smarttelefonen din. I tillegg kan du enkelt speile skjermen på nettbrettet, mobilen osv. Fargeberøringsskjermen har tydelige symboler med tekst på valgt språk som gjør det enkelt å justere varme og varmtvann eller å hente ut mye informasjon om driften. Den innebygde automatikken er klimastyrt og tar hensyn til både innendørs og utendørs temperaturer.

Ved hjelp av inverterkontrollen tilpasser CTC GSi 600 seg automatisk til husets strømbehov i løpet av året. Ved høyt effektbehov øker kraften, og ved lavere hastigheter reduseres den. Takket være dette får du alltid maksimale besparelser (opptil 85%).

CTC GSi 600 har så høy årlig oppvarmingsfaktor (SCOP) at den på ett år gir mer enn fem ganger så mye energi som den bruker. Kompressor- og kjølekomponenter er innkapslet i en separat lydisolert enhet, noe som gjør den veldig stille, bare 34 dB (A) ved nominell hastighet. I tillegg har hele varmepumpen fått en svært effektiv isolasjon som minimerer energitapet. CTC GSi 600 oppfyller kravene til A +++, som er den absolutt beste energimerkingen en varmepumpe kan få.

Hvis du har en gammel varmepumpe som skal skiftes ut, er det ikke noe problem. CTC GSi 600 tilpasser seg automatisk det eksisterende borehullet. Dette betyr at når du bytter ut din gamle varmepumpe, får du en betydelig lavere installasjonskostnad. I tillegg har produktet en ny fleksibel oppkobling som gjør den enda enklere å installere.

CTC GSi 600 er tilgjengelig i tre størrelser: CTC GSi 608 er best egnet for det litt mindre huset, CTC GSi 612 for den normale villaen og CTC GSi 616 for den litt større eiendommen.

Med EnergyFlex kan du enkelt supplere med solvarme, la en vannmantelovn eller din eksisterende kjele bidra med varme. Eller hvorfor ikke koble til et basseng slik at du kan nyte varmen selv om sommeren.

CTC GSi 600 har internett-tilkobling som standard, slik at du enkelt kan fjernstyre varmepumpen. For å passe bedre i smarte hjem, kan produktet kobles til Alexa, Google Home og lignende. I tillegg er den forberedt for Smartgrid, noe som betyr at den er forberedt fremtidens strømnett.

Fordeler med væske-til-vann-varmepimpen CTC GSi 600:

  • Elegant design
  • Smart berøringsskjerm med brukervennlig grensesnitt
  • Sparer opptil 85%
  • Høyeste energiklasse: A+++
  • Produserer over 300 liter varmtvann
  • Høy årsvarmefaktor: 5,5 i SCOP
  • Internettilkobling som standard
  • Lavt lydnivå (34dBA)
  • Turtallstyrt kompressor

Vi har 2-3 måneders leveringstid på varmepumper, men kan levere raskere på enkelte modeller. Ønsker du å vite pris og leveringstid på varmepumper, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
*
*