Parkett - Meister PD400 Authentic Steamed Eik 9026 - oljet

Plank 180 x 2200 mm, børstet, naturoljet parkett, 1-stavs parkett, 9026

Meister

Varenr.
ME5224009026
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 978 pr. m².

1-stav naturoljet eikeparkett - Meister authentic steamed eik

Opplev elegansen av en mellommørk 1-stavs eikeparkett. Denne tidløse parketten er laget av ekte eiketre og gir rommet en varm og innbydende atmosfære. Med en mellommørk farge og et subtilt mønster i treverket, gir denne parketten en sofistikert og moderne stil til ethvert rom.

Meister PD 400 - naturoljet parkett

Opplev naturens skjønnhet i ditt eget hjem med denne naturoljede 1-stavsparketten fra Meister. Med sine 2200 mm lange og 180 mm brede parkettbord, gir denne parketten rommet et elegant uttrykk.

Vedlikeholdet av denne parketten er enkelt og stressfritt. Den naturoljede overflaten krever minimalt vedlikehold, og med regelmessig mopping vil gulvet ditt holde seg rent og i god stand i mange år fremover.

Hvis du ønsker å investere i et vakkert gulv som vil gi ditt hjem en følelse av varme og naturlighet, bør du definitivt vurdere denne 1-stavs parketten i serien PD400 fra Meister. Dette er en investering som vil gi deg glede og tilfredshet i mange år fremover, samtidig som det vil øke verdien av din bolig.

Norges største gulvbutikk

Hos oss kan du kjøpe gulv både på nett og i butikk. Vi hjelper deg slik at du får med alt av tilbehør og riktig frakt. Alt til avtalt pris og leveringstid. Prisen er den samme på nett, telefon og i butikk. Vi holder til i store lokaler på Nyland, kun 5 minutter fra Alnabru i Oslo. Velkommen til en hyggelig handel i vår gulvbutikk.

Varemerke
Meister
Kolleksjon
Parkett PD 400
Materiale
Eik
Design
Plank 1-stav
Overflatebehandling
Olje
Brinellverdi
4 - meget hardt tre
Tykkelse
13 mm
Bredde
180 mm
Lengde
2200 mm
Lås
Klikksystem, MasterclicPlus
Monteringsmetode
Flytende eller hellimes
Tåler gulvvarme
Egnet maks 27C overflatetemp
Kan legges i fuktige rom
Nei
Kontakt meg
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*